DenG verzekeringen

Verzekeren met persoonlijke begeleiding
 

!!! Coronavirus !!! 

Door de ontwikkelingen van het coronavirus is het niet mogelijk om het kantoor van DenG verzekeringen vrij te bezoeken.  Graag vragen wij u om vooraf telefonisch contact op te nemen. DenG verzekeringen volgt nauw de richtlijnen van het RIVM. Voor eventuele vragen zijn wij gewoon bereikbaar volgens de gebruikelijke openingstijden op 0164-630555.

!LET OP! Het kantoor is gesloten van 04-07-2020 tot en met 19-07-2020, u kunt een e-mail sturen naar info@dengverzekeringen.nl de mail wordt regelmatig bekeken. Voor dringende gevallen die niet kunnen wachten zijn wij bereikbaar op 06-53467002. In geval van schade, raadpleeg de website van uw verzekeringsmaatschappij.


Welkom bij DenG verzekeringen


Verzekeren is het risico afkopen wat je niet wil lopen.  Natuurlijk is dit voor iedereen anders maar met onze begeleiding vinden we samen iets passends!


DenG verzekeringen is jouw persoonlijke aanspreekpunt voor je particuliere & klein zakelijke schadeverzekeringen.

 

Wij zijn er onder andere voor jouw auto, motor, fiets, quad, brom/snorfiets, boot, alles in en om jouw huis, je vakantie en bedrijf!Wij zorgen er voor dat u later niet achter verassingen komt!